B2B СЪТРУДНИЧЕСТВО

Станете партньор

Убеждението, че бизнесът трябва да бъде взаимноизгоден, е един от крайъгълните камъни на нашата стратегия за сътрудничество. Основната ни сила са нашите партньори - техният успех е един от ключовите аспекти, които позволяват взаимно развитие. Научете повече за ползите от работата с INNPRO.

Регистрирайте се в платформата B2B

Получете достъп до оферти на едро за хиляди продукти от известни марки.

достъп до подробна информация за продукти и марки,

да проследявате поръчките и статуса на пратките си,

вижте пълната оферта с цени и наличност на продуктите,

да правите поръчки по всяко време, просто и ефективно,

интегрирайте магазина си с платформата INNPRO и автоматизирайте процеса на продажби.

Широка гама от продукти

Офертата на INNPRO включва над 5000 продукта от повече от дузина продуктови категории и непрекъснато се разширява. Нашето портфолио включва марки, които са лидери в съответните индустрии, както и дебютиращи марки с големи перспективи за пазарен растеж.

B2B платформа

Достъпът до информация и ефективните операции са сред ключовите фактори за гладкото сътрудничество. Платформата B2B ви позволява да правите поръчки бързо и ефективно, както и да имате достъп до цялата необходима информация.

Атрактивни условия за бизнес

Предлагаме атрактивни отстъпки на едро в сравнение с реалните пазарни цени. Офертата се актуализира и проверява постоянно, за да се запазят маржовете на представените продукти.

Срок на плащане

Търговското кредитиране подпомага основно растежа. Той също така влияе върху ефективността и бързината на действията, поради което предлагаме на всички партньори разсрочено плащане, съобразено с мащаба на сътрудничеството.

Бърза обработка на поръчките

Високите логистични и складови стандарти осигуряват комфорт, безопасност и бързина на работа. 98% от поръчките се обработват в същия работен ден, а доставката е на следващия ден.

Маркетингова подкрепа

Наред с типичните търговски дейности предлагаме на нашите производители и партньори допълнителни маркетингови дейности за повечето от нашите марки.

Партньорски отношения

Предлагаме пълна поддръжка преди и след продажбата, а нашите акаунт мениджъри постоянно осигуряват ефективна комуникация. Ефективната комуникация е съществена част от дългосрочното сътрудничество и ползотворните взаимоотношения.

Професионален подход

Нашите търговци са пазители на марката, специализирани в съответните браншове, които се грижат за атрактивността на офертата по отношение на цените, нуждите на пазара и наличностите.

ПОДДЪРЖАНЕ НА ВРЪЗКА

Интересувате се от офертата INNPRO?

Свържете се с нас, за да научите как да започнете бизнес партньорство с INNPRO.

Wiadomość została wysłana.
Wkrótce się z tobą skontaktujemy.