ОМНИКАНАЛЕН МАРКЕТИНГ

Какво отличава INNPRO

Определяме се като дистрибутор с добавена стойност от следващо поколение, а цялостната маркетингова грижа за марките в нашето портфолио е един от ключовите елементи на нашата стратегия. Ние следим тенденциите и постоянно търсим нови решения за още по-ефективно популяризиране на марките, с които работим. Специализирани сме в областта на цифровия маркетинг, както и в кампаниите на открито.

Имаме дългогодишен опит в провеждането на маркетингови дейности. Фокусираме се както върху вътрешния, така и върху външния маркетинг с ключови бизнес партньори. Наблюдаваме непрекъснато всички извършвани дейности и гъвкаво ги адаптираме към нуждите на марката.

В областта на маркетинга се фокусираме върху изграждането на широкообхватно, но последователно потребителско изживяване, без значение къде се осъществява взаимодействието. Вярваме в потенциала на предлаганите от нас марки и разглеждаме маркетинговите инструменти като ключ към техния успех на пазара.

Ключови лидери на мнение

Маркетинг на съдържанието

Съдържание на социалните медии

Публикации в медиите

Маркетинг на съдържанието

Маркетинг на марката

Маркетинг на влиятелни личности

Широката ни база от контакти ни позволява ефективно да подбираме влиятелни личности, които по естествен начин се вписват във философията на дадена марка. Работим както директно с инфлуенсъри, така и с агенции за инфлуенсър маркетинг, което ни позволява да изпълняваме разнообразни проекти – от комплексни кампании до програми за посланици.

Вие сте инфлуенсър?
Каним ви да работите с нас ➝

ПР и медии

Постоянно си сътрудничим с основните технологични портали в Полша, като предоставяме най-новата информация за продукти и марки. Чрез дейностите за връзки с обществеността достигаме до възможно най-широка аудитория. Инструментите за връзки с обществеността ни позволяват да изградим положителен имидж на марката и да повишим нейната познаваемост. В допълнение към онлайн публикациите провеждаме и редица дейности с традиционните медии, като например пресата, като публикуваме съдържание в търговски и местни списания.

Дигитални рекламни кампании

Платените реклами в мрежите Meta Ads и Google Ads ни позволяват да достигнем до конкретни целеви аудитории, които се интересуват от определена категория продукти. Имайки пълен достъп до резултатите от кампаниите в реално време, можем гъвкаво да ги коригираме, за да постигнем най-добрите резултати. Изображения, текст, видео – използваме множество рекламни формати, за да достигнем до различни аудитории.

Социални медии

Маркетингът в социалните медии е една от основните дейности, които извършваме за марките, за които се грижим. Управлението на страници и профили в платформи като Facebook, Instagram, TikTok, LinkedIn и Pinterest ни позволява да се свързваме директно с нашите аудитории и да осигуряваме ефективна следпродажбена поддръжка.

Сътрудничество с търговски партньори

Тясното сътрудничество с ключови търговски партньори води до директни продажби и по-голяма видимост на продуктите в техните предложения. Промотираме най-добрите продукти, организираме представяния и промоции и се грижим за добрия имидж на нашите марки в търговските вериги. Чрез изпълнението на медийни планове ние балансираме както търговските, така и маркетинговите нужди.

Маркетинг на съдържанието

Уебсайтове - от дизайна до администрацията

Проектираме и внедряваме сайтове, които съчетават бизнес целите с нуждите на аудиторията. Благодарение на използването на най-добрите решения нашите уебсайтове са адаптивни, бързи и визуално привлекателни. Стандартно използваме инструменти за уеб анализ, за да реагираме още по-ефективно на нуждите на потребителите. Целева страница или онлайн магазин – избираме оптималното решение за конкретната марка.

Съдържание и SEO

Съчетаваме тенденции и традиции. Създаването на визуално и текстово съдържание е важно за нас, за да достигнем ефективно до нашата аудитория. Когато създаваме съдържание, ние се грижим не само за възприемането му от читателя, но и вземаме предвид SEO/SEM оптимизацията.

Мейлинг - винаги актуален

Изграждаме собствени бази от получатели, за да поддържаме пряк контакт с клиенти, които се интересуват от дадена марка. Информираме за пускането на продукти, промоции и събития на марката.

 

Използваме и пощенски агенции, за да достигнем до широка аудитория.

POS и OOH кампания

Външна реклама

Билбордовете, плакатите или рекламите на LCD екрани все още са важни канали за достигане до крайния клиент. Повишаване на познаваемостта на марката, затвърждаване на образа в паметта на аудиторията, повишаване на интереса към продуктовата категория – това са само някои от целите, които кампанията в публичното пространство ни позволява да постигнем. Извършваме външна реклама в големите полски градове, като често я съчетаваме с други дейности (например събития, откривания на стационарни магазини).

Събития и търговски панаири

Дейности като търговски панаири, тематични събития и специални акции (напр. в стационарни магазини) дават възможност за пряко взаимодействие с продукта и достигане до заинтересован клиент. Ние ги организираме цялостно, като работим с редица партньорски компании, а няколкогодишният ни опит в бранша ни позволява да действаме ефективно.

ПОС

Подпомагаме продажбите на стационарни автомобили, като изграждаме последователен опит за клиентите. Разглеждаме материалите за подкрепа на продажбите като още една възможност за ефективна връзка с клиента. Независимо от вида на ПОС, ние винаги се фокусираме върху качеството на изработка и използваемостта.

Wiadomość została wysłana.
Wkrótce się z tobą skontaktujemy.