Широко предлагане на дистрибуция

Открийте нашите марки от сектора на новите технологии и станете наш бизнес партньор. Повече от сто марки, над дузина продуктови категории и хиляди продукти – ние непрекъснато разширяваме нашата оферта и предлагаме на клиентите на едро атрактивни условия за сътрудничество

Нашата основна ценност е най-високото качество на партньорството – във всеки аспект. Непрекъснато инвестираме в нашите ресурси на всяко ниво – логистика, служители, маркетинг, обслужване, склад и други. Това ни позволява да осигурим висока познаваемост на марката и ангажираност на клиентите.

Индивидуалният подход ни позволява да реализираме пълния потенциал на всяка марка.

Категории продукти

Устройствата от категорията „малки домакински уреди“ ще намерят приложение във всеки дом. Безжичните прахосмукачки и почистващите роботи ще помогнат на потребителите да поддържат къщата подредена, а блендерите, електрическите чайници и фритюрниците ще бъдат полезни в кухнята. Предлагаме също така пречистватели на въздуха и овлажнители, както и вентилатори и нагреватели.

GSM аксесоарите, предлагани от INNPRO на едро, могат да подобрят възможностите на устройства като смартфони и таблети, както и да ги предпазят от повреда. Например продажбата включва закалено стъкло, калъфи, захранващи батерии, кабели, зарядни устройства, адаптери, селфи стикове, трансмитери за кола и държачи.

ИТ аксесоарите помагат на потребителите да направят работата си с компютър по-гъвкава и функционална. Продукти като докинг станции, адаптери, хъбове, уебкамери, захранващи ленти, мишки, клавиатури, преносими монитори, корпуси за дискове или стойки ще работят добре във всеки дом или офис.

Категорията „Аудио“ включва например слушалки и високоговорители. Високото качество на нашите продукти позволява да се задоволят очакванията дори на най-взискателните потребители. Офертата включва и микрофони, които ще ви бъдат полезни при запис на подкастове или интервюта. Разпространяваме и аудиокабели.

Продуктите от категория Офис, които предлагаме, ще бъдат полезни във всяка компания – те подобряват работата и улесняват изпълнението на ежедневните задачи. Например продаваме машини за подвързване, принтери за етикети, баркод скенери и ламинатори. Предлагаме и шредери, които улесняват унищожаването на ненужните документи.

Разпространяваме и дронове, които позволяват на всеки да погледне света от птичи поглед и да улови важни моменти от необичайна перспектива. Дроновете, които се предлагат за продажба, включват развлекателни, полупрофесионални, професионални и промишлени дронове. Предлагаме и състезателни дронове, резервни части и аксесоари.

Категорията „Фото/видео“ включва устройства и аксесоари, които ви позволяват да създавате висококачествени снимки и видеоклипове. Например предлагаме спортни фотоапарати, карданни устройства и стабилизатори, палатки за снимане без сянка, стативи, стойки и карти с памет. Също така продаваме фото раници и видеорекордери.

Устройствата от категорията Gaming ще бъдат полезни за всеки любител на игрите. Те включват например мишки, клавиатури, подложки, волани, охлаждащи подложки и слушалки. Предлагаме и продукти, необходими за изграждане на компютър – включително корпуси, охладители и захранващи блокове. Геймърските столове също са на разположение за закупуване.

Продуктите от категорията Lifestyle & Outdoor ще намерят много приложения в ежедневието. Те ще бъдат полезни както у дома, така и на работното място или по време на пътуване. Нашата оферта на едро включва например аксесоари за велосипеди и автомобили, фенерчета, смарт часовници, електростанции и фотоволтаични панели.

Инструментите, предлагани от INNPRO, са подходящи за ремонтни дейности или дребни поправки. Те ще бъдат полезни и на строителните обекти. Сред тях са например гаечни ключове, чукове, измервателни ленти, триони, далекомери, отвертки, бормашини, клещи и нитачки. Ние също така разпространяваме агрегати и комплекти инструменти.

С помощта на продуктите Smart Home, предлагани на едро, всеки може да създаде свой интелигентен дом и да автоматизира работата на избрано оборудване. Например, предлагаме осветителни тела, устройства за домашни любимци, електрически контакти и ключове. Предлагаме също така IP камери, сензори и алармени системи.

Предлага се и широка гама от устройства, които помагат на всеки да се грижи по-добре за здравето и външния си вид. Например, предлагаме продукти за устна хигиена, включително звукови четки за зъби и иригатори. Също така разпространяваме самобръсначки, тримери, депилатори, сешоари, преси за коса, маши за къдрене, изправящи маши и масажори.

СТАНЕТЕ БИЗНЕС ПАРТНЬОР

Регистрирайте се в платформата B2B

Регистрирайте се в платформата B2B и получете достъп до оферти за продажба на едро на хиляди продукти от известни марки (DJI, EcoFlow, Dreame, Baseus, Insta360, Yeelight и много други).

Wiadomość została wysłana.
Wkrótce się z tobą skontaktujemy.